Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جشنواره استثنوایی پول پارو کن ( کلیک کنید )

وبسایت رسمی برنامه نود - میزبان جام جهانی 2026 ساعاتی قبل از افتتاحیه جام جهانی مشخص می شود. جلسه انتخاب میزبان با حضور نمایندگان 209 کشور عضو فدراسیون جهانی فوتبال برگزار خواهد شد که ایران نیز حق رای دارد.

به گزارش وبسایت نود، تنها دو پیشنهاد برای میزبانی اولین جام جهانی 48 تیمی تاریخ در اختیار فیفا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آنها مربوط به پیشنهاد مشترک سه کشور کانادا، مکزیک و آمریکاست. در صورتی که این گزینه انتخاب شود برای اولین بار در تاریخ جام جهانی در سه کشور برگزار می شود و مکزیک برای سومین بار و آمریکا برای دومین بار میزبان جام جهانی خواهند بود. قرار است که مراحل اولیه مسابقات در کشورهای کانادا و مکزیک برگزار شود و مراحل حساس و پایانی در استادیوم های آمریکا. پیشنهاد دیگر مربوط به مراکش است. کشوری که پنج بار درخواست میزبانی جام جهانی را داشته است. این کشور امیدوار است برای اولین بار در تاریخ جام جهان را به شمال افریقا ببرد. اگر مراکش میزبان جام جهانی شود برای دومین دوره پیاپی، یک کشور عرب زبان میزبان مسابقات می شود.

اخیرا 44 سناتور آمریکا در نامه ای از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواسته اند تا از فدراسیون فوتبال کشورشان برای میزبانی مشترک جام جهانی 2026 با کانادا و مکزیک حمایت کند. این تورنمنت اولین جام جهانی 48 تیمی خواهد بود که مرحله اول آن در 16 گروه سه تیمی برگزار می شود. سناتورهای جمهوری خواه و دموکرات با هم متحد شدند و از ترامپ خواستند تا از آنها در رقابت با مراکش حمایت کند. مراکش تا کنون پنج بار درخواست میزبانی جام جهانی را داده و هرگز موفق به کسب میزبانی مسابقات نشده است.

در حال حاضر دو نکته آمریکا را از میزبانی جام جهانی دور می کند. میزبان جام جهانی 2026  در روز 13 ژوئن در شهر مسکو ساعاتی قبل از بازی افتتاحیه میان عربستان و روسیه مشخص می شود. یکی از مشکلات را بلاتر، رئیس سابق فیفا اعلام کرد. بلاتر گفت که تجربه جام جهانی 2002 که در کره و ژاپن برگزار شد باعث شده که فیفا به این نتیجه برسد که جام جهانی نباید در بیش از یک کشور برگزار شود.  البته بلاتر با داور ویدئویی و کل ایده های اینفانتینو مخالف است. اما نکته این جاست که نمایندگان آفریقا و آسیا از میزبانی مراکش در جام جهانی 2026 حمایت خواهند کرد.

در دوره های قبلی میزبان جام جهانی با رای 25 عضو کمیته اجرایی فیفا مشخص می شد اما در این دوره نمایندگان 209 فدراسیون فیفا هر کدام یک حق رای خواهند داشت. اگر 53 رای آفریقا، 46 رای اسیا و 10 رای آمریکای جنوبی به مراکش برسد، آمریکا شانسی برای میزبانی جام جهانی نخواهد داشت. به طور کلی کشورهای آمریکای جنوبی و آسیا با سیاستهای دولت ترامپ مخالف هستند. ترامپ بسیاری از کشورها را از مهاجرت به آمریکا منع کرده است و همین قضیه باعث شده که در سرتاسر دنیا دشمنان زیادی داشته باشد. در حال حاضر بسیاری از کشورهای مسلمان برای اخذ ویزای آمریکای با مشکلات زیادی مواجه هستند و اغلب آنها دوست ندارند که آمریکا با سیاست های اخیر ترامپ میزبانی جام جهانی را به عهده بگیرد. 

مراکش در حال حاضر نسبت به میزبانی جام جهانی 2026 نا امید نیست و بعد از آفریقای جنوبی می تواند تبدیل به دومین تیم از قاره آفریقا باشد که جام جهانی را میزبانی می کند. آمریکا امیدوار است که پس از 24 سال دوباره میزبان جام جهانی شود اما نمی توان شانس های مراکش را دستکم گرفت.

مسلما این که ایران هم در انتخاب میزبان جام جهانی نقش داشته باشد حائز اهمیت بالایی است. با توجه به 48 تیمی شدن مسابقات و رسیدن سهمیه تیمهای آسیایی در مسابقات به عدد هشت به نظر می رسد که در سال 2026 صعود رئال به جام جهانی کار راحتی باشد و هدف ایران صعود به مراحل بالاتر باشد. 

1140

منبع: وبسایت برنامه ۹۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت 90tv.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وبسایت برنامه ۹۰» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۱۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام پادشاه مراکش به رژیم صهیونیستی و جهان درباره وضعیت فلسطین

پادشاه مراکش حمله به نوار غزه را لکه ننگی برای بشریت دانست و توقف این حملات و اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی علیه قدس و مسجد الاقصی را خواستار شد.

به گزارش ایسنا، «محمد ششم» پادشاه مراکش روز شنبه در سخنرانی که در پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا «احمد التوفیق» وزیر اوقاف و امور اسلامی این کشور به نمایندگی از او داشت، اظهار کرد حمله ظالمانه به غزه که مردم بی‌پناه فلسطین را در شرایطی بسیار خطرناک قرار داده، به منزله لکه ننگی بر پیشانی بشریت است.

پادشاه مراکش گفت: ما بارها خواسته خود مبنی بر توقف فوری، پایدار و فراگیر این جنگ بی‌سابقه و موافقت با انتقال کمک‌های بشردوستانه به کل نوار غزه را تکرار کردیم، ما در مقابل این فاجعه انسانی بی‌مانند در جهان معاصر، به عنوان رئیس کمیته قدس و بر اساس وظیفه‌مان در سازمان همکاری اسلامی برای همبستگی و نیز در راستای مشارکت در امدادرسانی‌ها و کمک‌هایی که کشورهای دوست و برادر انجام می‌دهند، با هماهنگی مسؤولان مصری و از طریق گذرگاه رفح شروع به ارسال مستقیم مقادیر قابل توجهی از کمک‌های انسانی برای برادران فلسطینی‌مان در غزه و قدس کردیم، و با وجود مشکلات بسیار، فعالیت میدانی آژانس بیت المال قدس را تحت نظارت خود افزایش دادیم تا طرح‌های اجتماعی و اقتصادی مفید برای ساکنان شهر قدس اجرا شده و حمایت‌های لازم از برخی از بیمارستان‌ها به عمل آید.

محمد ششم در ادامه تاکید کرد: صحبت‌های رایج درباره آینده نوار غزه تنها در صورتی محقق می‌شود که حملات متوقف شده و تمامی مشکلات ملت فلسطین برطرف شوند، نوار غزه مساله‌ای فلسطینی و بخشی از خاک سرزمین یکپارچه فلسطین است که در چهارچوب رویکرد راه‌حل ۲دولتی و طبق قطعنامه‌های بین‌المللی مربوطه باید از صلح و استقلال برخوردار شود.

او در ادامه نیز توقف تمامی اقدامات تحریک‌آمیزی که می‌تواند درگیری‌ها را تشدید کند و نیز توقف اقدامات یک‌جانبه و غیرقانونی رژیم صهیونیستی را که علیه مناطق فلسطین اشغالی از جمله قدس شریف و مسجد الاقصی با هدف تغییر وضعیت حقوقی و هویتی شهر قدس شریف انجام می‌شود، خواستار شد.

پادشاه مراکش بار دیگر بر مخالفت همه جانبه این کشور با تمامی اشکال کوچاندن اجباری، مجازات جمعی و اقدامات انتقام‌جویانه‌ای که علیه فلسطینی‌ها انجام می‌شود، تاکید کرده و از کشورهایی که در روند حل‌وفصل این درگیری از نفوذ برخوردار هستند، خواست به مسؤولیت‌های تاریخی خود عمل کرده، خرد و منطق را سرلوحه خود قرار داده و برای توقف این وضعیت فاجعه بار به شکل جدی عمل کنند و منطقه را از گرداب خشونت، سیاست به حاشیه راندن و تحمیل شرایط دور کرده و برای ایجاد شرایط مناسبی جهت آغاز یک روند مسالمت‌آمیز واقعی که به راه‌حل ۲دولتی منجر شود، تلاش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تبریز میزبان نشست ملی هم اندیشی رؤسای گروه‌های توسعه ورزش همگانی
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • میزبانی رقابت‌های بین‌المللی کشتی جام تختی به زنجان رسید
  • پیام پادشاه مراکش به رژیم صهیونیستی و جهان درباره وضعیت فلسطین
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • پنجمی حسن تفتیان در تور جهانی امارات
  • سهمیه جهانی زیر ۱۹ ساله‌های ساحلی ایران با صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا
  • پیش‌بینی تورم جهانی بین سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۶